Praca w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z naszej firmy na platformie VAN DER ELST VIZA

Czy pracownicy ukraińscy z Polski są okazja oficjalnej funkcji w krajach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele osób zajmuje takie pytanie, że nietrudno jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego świata z Organizacji Europejskiej.

Rola w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z naszej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z wszą zasadą wiza do robocie w jakimś kraju UE nie zapewnia oferty funkcji w żadnej spośród nich. Oznacza to, że jeśli otrzymasz polską wizę do książki także nie będziesz szedł w Polsce, będzie to naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, a taka wiza nie daje uprawnienia do oficjalnego zatrudnienia w obcych krajach UE. Tak więc polskie ustawodawstwo nie zezwala na przyjęcie w Niemczech w punkcie uzyskania wizy roboczej do Nasz. To świadczy, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś podejmować w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jakiegoś państwa UE są prawo kierować naszych pracowników do kolejnych krajów w kontakcie z potrzebą produkcji. Należy mieć, iż nie całe kraje UE stosują tę rezolucję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z wadą i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej marki na bazie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej drogi do Niemiec pracownika własnej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Nasza firma, w której odbywa obywatel Ukrainy, zatrudnia pracownika na podróż służbową (do pracy / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez naszą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest dostarczany do spełniania pewnej książki w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki widać zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza może istnieć naturalna: – przez 180 dni (na bazie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (danie na pozycję opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w punkcie odbycia podróży służbowej do Niemiec w ruchu roku, będzie mocna tylko 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej jeździe jest porozumienie między polską spółką i jednostką w Niemczech. Aby przeprowadzić taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Nasz.

Aby otrzymać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których ważne są: danie na książkę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami polskimi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą i delegowany pracownik a zagraniczni.

Należy również zauważyć, że ambasada zastrzega sobie uprawnienie do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

1
Dodaj komentarz

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Doradca Klienta Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o